Curling til julefrokost | Esbjerg Curling

Curling til julefrokost Mandag, 28 sep 2020

Julefrokost med curling som aktivitet 

Prøv et curlingarrangement, der passer perfekt som aktivitet i forbindelse med julefrokost, både til for eksempel firmaet eller for private grupper af 8 eller flere personer.

Curling passer rigtig godt til som aktivitet til julefrokosten fordi alle kan være med og I får en hyggelig oplevelse sammen at tage videre på. 

I får 1 time og 50 minutter at spille curling i til julefrokosten, hvor de første 20-30 minutter går med at lære reglerne. Der er instruktør til rådighed hele tiden, som forklarer jer hvordan I skal gøre og står klar til at svare på jeres spørgsmål.  

 

Julefrokost booking og praktisk information

I kan ganske enkelt booke de baner I skal bruge til jeres julefrokost gennem bookingsystemet for Pay-and Play. Det koster 1600 kr. per bane med plads til 8 personer. Hallen har 4 baner så jeres julefrokostarrangement kan være på helt op til 32 personer hvis I ønsker det. Er I endnu flere til aktiviteten kan i komme i flere omgange lige efter hinanden.

I får udleveret kost og curlingsko. I skal blot selv medbringe løse eller fleksible bukser. Jeans giver ikke mulighed for at bevæge benene frit og virker derfor ofte hæmmende. Medbring derfor gerne ekstra bukser til at spille i.

Der er mulighed for omklædning i klubben før/ efter jeres julefrokost-arrangement. 

Mad og drikkevarer til julefrokosten:

I kan købe drikkevarer til jeres julefrokost i Esbjerg Curling Klub i baren.

Der er mulighed for at arrangere spisning i Blue Water Arena tæt ved eller få et tilbud på at leje vores klublokaler til dette julefrokost-arrangement.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan synligt berusede personer ikke få adgang til isen (hverken til julefrokoster eller i andre sammenhænge). 

Julefrokost i Esbjerg Curling Klub

November og december er højsæson for curling pay and play fordi det passer så godt til julefrokosterne. Alle kan være med og det giver en masse at snakke om og grine af til resten af aftenen og de efterfølgende dage. Vi har igennem årene budt rigtig mange grupper fra hele det sydlige og vestlige Jylland indenfor til underholdende arrangementer. Mange får endda så meget smag for curling, at de begynder at dyrke sporten efter deres besøg til pay and play til deres julefrokost. 

 

 

Information

Esbjerg Curling Klub