Firmaarrangement | Esbjerg Curling

Firmaarrangement Mandag, 21 sep 2020

Firmaarrangement i Esbjerg Curling Klub

 

Book et curling firmaarrangement som en sjov og anderledes aktivitet, der skaber arbejdsglæde og teamspirit. Alle medarbejdene kan være med og have en sjov dag med udfordringer på isen. Arrangementet er en god event for dagen inden I måske tager videre til andre aktiviteter. Til firmaarrangementet får I en masse sjove udfordringer, der vil blive husket i lang tid.  

I har mulighed for at ringe og lave en aftale i de fleste tidsrum også dagtimerne, hvis I bliver en større gruppe. Der er plads til max 32 personer til firmaarrangementet.  

 

Pris for firmaarrangement 

I booker baner via klubbens bookingsystem for pay and play.

Hvis i vil lave jeres firmaevent i dagtimerne, så skriv først en mail til arrangementansvarlig, Thorbjørn på: playcurling@esbjergcurling.dk for at aftale et tidspunkt. 

 

Praktisk om firmaarrangement 

Firmaarrangementet varer 1 time og 50 minutter, hvoraf de første ca. 20 minutter går med en introduktion til reglerne og teknikken. I skal foreksempel lære taktik, at "slide ud" dvs. skyde stenen rigtigt og at feje foran stenen. Det er ikke altid dem man regner med der viser sig at have talent for curling. 

Husk at medbringe løse eller fleksible bukser så I kan bevæge jer frit og ellers fnugfrit tøj. Klubben stiller koste og sko til rådighed til jeres firmaevent. Der kan købes drikkevarer i forbindelse med firmaarrangementet i klublokalet.   

 

 

Jeres firmaarrangement bliver selvfølgelikg afviklet i Esbjerg Curling Klubs egen hal som giver ideelle rammer for en sjov oplevelse for hele holdet. 

Firmaarrangement Esbjerg Curling Klub event aktiviteter

På billedet ses hvordan et firmaarrangement i Esbjerg Curling Klub kan tage sig ud. Spillerne deles op i hold af fire personer der spiller mod et hold af tilsvarende størrelse. Alle har derfor mulighed for at have det sjovt og være aktive hele tiden til firmaarrangementet, hvad enten man sætter sten, fejer eller står for taktikken som "skipper": 

Information

Esbjerg Curling Klub