Om ECK | Esbjerg Curling

Om ECK

ECK's Historie

Esbjerg Curling Klub blev stiftet 29. september 1975 og har etableret sig som en af de større klubber i Danmark. Klubbens medlemmer har gennem tiderne vundet Danmarksmesterskaber, masser af nationale turneringer samt VM for kørestolsbrugere. ECK afholdte i marts 2011 VM for kvinder, og i November 2015 afholtde ECK EM for både mænd og kvinder - det største curling event nogensinde på dansk jord,

Siden starten af 80’erne har ECK aktivt samlet penge ind til at bygge en curlinghal, og i 2003 lykkedes det at realisere klubbens drøm. Vi glæder os til at åbne dørene for dig i vores, fantastiske curlinghal på Gl. Vardevej.

Træning

Der er åben for træning dagligt fra morgen til aften. Tjek selv på banebooking, hvornår banerne er booket. ECK hjælper med at finde et hold til dig, så du er i ”trygge” hænder i starten.

Kørestolscurling

Curling er en sport for alle med en rimelig mobilitet i armene. Kørestolscurling er en paralympisk sportsgren, og Danmark sigter mod at kvalificere sig til det næste vinter-PL i BeijingKina i 2022. Uanset om du har ambitioner om at snuppe en af pladserne på landsholdet, eller om du er mere til det sociale og hyggelige omkring curling, er du velkommen til at prøve sporten sammen med os. Husk at klæde dig varmt på. Har du spørgsmål kan du ringe eller skrive til Kasper (se email og telefonnummer under fanen "Kontakt"). Vi glæder os til at se dig.    

Klubaften

Hver onsdag er der klubaften med fællestræning, hygge og turneringskampe. Vi starter klokken 18.30 og spiller frem til kl. 21.00. Den sidste onsdag i hver måned spiller vi ”høj hat”, hvor der trækkes lod om, hvem der spiller sammen.

Udstyr

ECK har sko og koste man kan låne i begyndelsen. Hav selv varmt og løstsiddende tøj med. ECK sælger udstyr til fordelagtige medlemspriser.

Træner

ECK råder over nogle trænere, der primært tager sig af nye medlemmer samt juniorer. Forhør dig ved bestyrelsen, hvornår der er trænere på banen.

Træningstider:

Juniortræning med træner: Onsdage kl. 18.30-21.00
Voksne/begyndere: Onsdage kl. 18.30-21.00
Kørestolscurling: Onsdage kl. 18.30-21.00

Kontigent

Junior indtil 18 år samt studerende: 600 kr. årligt
Senior: 1.200 kr. årligt
Freeze (spiller sjældent eller aldrig): 200 kr. årligt
Forældre + barn rabat: 200 kr. årligt
Pensionister: 600 kr. årligt

Indmeldningsblanket her

 

Bestyrelsen

Formand
Tommy Juul Kristoffersen
23203683
formand@esbjergcurling.dk
Næstformand
Natasha Schack
 
Kasserer
Niels-Jørgen Østerby
kasserer@esbjergcurling.dk
Sekretær
Oliver Kristoffersen

24856620
sekretaeren@esbjergcurling.dk

Medlem
Sara Schack
 

Information

Esbjerg Curling Klub