Tag med familien til curling Kick-Off | Esbjerg Curling

Tag med familien til curling Kick-Off

 

Esbjerg Curling Klub inviterer hele familien til at starte til curling på vores curling kick-off. Træningen er sjov og fuld af bevægelse og i får lov til at spille som familiehold eller på hold med de andre jævnaldrende som I har lyst. Efter kurset er i klar til at gå til en sjov aktivitet sammen.  

Curling Kick-Off er et sjovt 8 ugers træningsforløb, der er sammensat i samarbejde med Dansk Curling Forbund for at give jer den bedste introduktion til sporten. På holdet er der plads til hygge og spil kombineret med træning der også giver jer mulighed for at udvikle jer sammen.

I får 8 ugers sjov og lærerig træning på et hold med andre familier, hvor I kan udvikle jer sammen. Til hver træning er der et nyt tema og efter de 8 gange er I klædt rigtig godt på som curlingspillere. 

Familie-kick-off'et består af 8 gange med samhver og sjove udfordringer for alle aldre samtidig hos Esbjerg Curling Klub med vejledning fra en imødekommende træner.  

Træningen ligger torsdage kl. 18:45-20:00 i Esbjerg Curlinghal, Gl. Vardevej 82.

Første træningsdag er torsdag d. 22. september 2022.

Prisen for hele forløbet er 400,- kr. pr voksen og 200 pr. barn  Prisen inkluderer leje af sko og lånekost under hele forløbet samt muligheden for at spille på holdet i klubben resten af året efter forløbet. 

Beløbet betales ved tilmelding på Mobile Pay nr: 70213. 

Tilmelding med navn, alder, telefonnr og adresse sendes til Thorbjørn Jackholm på: playcurling@esbjergcurling.dk. I er også velkomne til at skrive hvis I har spørgsmål. Sidste frist for tilmelding er 19. september . 

Esbjerg Curling Klub stiller sko, koste og alt andet udstyr til rådighed. Det eneste, du selv skal medbringe er varmt sportstøj med løse bukser.

 

Vi glæder os til at se jer.