Begynd at spille curling - Curling Kick-Off | Esbjerg Curling

Begynd at spille curling - Curling Kick-Off

 

Lige efter den sidste kamp til OL bliver spillet starter vi et nyt curling-introhold. Første træning er tirsdag den 22. februar, hvor du har mulighed for at komme med.

Curling Kick-Off er et sjovt 8 ugers træningsforløb, der er sammensat i samarbejde med Dansk Curling Forbund for at give dig den bedste introduktion til sporten. På holdet er der plads til hygge og spil kombineret med træning der også har fokus på din udvikling som spiller fra begynder til let øvet.

Du får 8 ugers sjov og lærerig træning på et hold med andre begyndere, hvor I kan udvikle jer sammen – så der er rig mulighed for at starte op sammen med vennerne eller som enkeltperson. Hver træning indeholder teori, tekniske øvelser, taktiske overvejelser, sjove konkurrencer, pointlege og forskellige sociale aktiviteter på holdet. Alle kan deltage uanset alder. 

Du får:

  • 8 lektioner  med progression af godt 1,5 time hos Esbjerg Curling Klub 
  • Kendskab til en sjov og udfordrende sport
  • Fokus på din udvikling som spiller
  • Sjove og udfordrende træninger sammen med andre begyndere
  • Kompetente og engagerede trænere
  • Erfaring med en sjov, taktisk og teknisk krævende sport

Vi træner tirsdage kl. 19:00-20:30 i Esbjerg Curlinghal, Gl. Vardevej 82.

Første træningsdag er tirsdag d. 22. februar 2022.

Prisen for hele forløbet er 500,- kr.  Prisen inkluderer leje af sko og lånekost under hele forløbet. Forløbet fortsætter efter sommerpausen, der går fra april til august, og beløbet inkluderer gratis medlemskab resten af den efterfølgende sæson. Beløbet betales ved tilmelding på Mobile Pay nr: 70213. 

Efter opstart af forløbet tilbagebetales prisen for forløbet ikke.

Tilmeld jer som gruppe eller som enkeltperson ved at udfylde formularen HER. Sidste frist for tilmelding er 16. februar. 

Esbjerg Curling Klub stiller sko, koste og alt andet udstyr til rådighed. Det eneste, du selv skal medbringe er varmt sportstøj med løse bukser.

Hvis du har spørgsmål så skriv en mail til Thorbjørn Jackholm på: playcurling@esbjergcurling.dk

 

Vi glæder os til at se jer.