Curling Kick-Off | Esbjerg Curling

Curling Kick-Off

 

Nu har du muligheden for at starte til curling på vores curling kick-off, begynderkursus. Træningen er sjov og fuld af bevægelse og du får lov til at spille på hold med de andre begyndere. Efter kurset er i klar til at spille curling med de andre i klubben.  

Kick-off'et er et sjovt 8 ugers træningsforløb, der er sammensat i samarbejde med Dansk Curling Forbund for at give jer den bedste introduktion til sporten. På holdet er der plads til hygge og spil kombineret med træning der også giver jer mulighed for at udvikle jer sammen.

I får 8 ugers sjov og lærerig træning på et hold med andre familier, hvor I kan udvikle jer sammen. Til hver træning er der et nyt tema og efter de 8 gange er I klædt rigtig godt på som curlingspillere. 

Kick-off'et består af 8 gange med læring og sjove udfordringer i Esbjerg Curling Klub med vejledning fra en træner. To dage indimellem er der klubturnering på blandede hold så forløbet løber i alt 10 uger.  

Træningen ligger onsdag kl. 18.30-20:30 i Esbjerg Curlinghal, Gl. Vardevej 82.

Første træningsdag er onsdag d. 25. oktober 2023.

Prisen for hele forløbet er 500,- kr. pr person. Prisen inkluderer leje af sko og lånekost samt muligheden for at spille på holdet i klubben resten af året efter forløbet. 

Beløbet betales ved tilmelding på Mobile Pay nr: 70213. 

Tilmelding med navn, alder, telefonnr og adresse sendes til Thorbjørn Jackholm på: playcurling@esbjergcurling.dk. I er også velkomne til at skrive hvis I har spørgsmål. Sidste frist for tilmelding er 20. oktober. 

Esbjerg Curling Klub stiller sko, koste og alt andet udstyr til rådighed. Det eneste, du selv skal medbringe er varmt sportstøj med løse bukser.

 

Vi glæder os til at se jer.